اخبار مجمع

  • عکس خبری | دیدار آیت‌الله وافی یزدی با دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)

    عکس خبری | دیدار آیت‌الله وافی یزدی با دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ آیت الله «ابوالقاسم وافی یزدی» نماینده مردم یزد در مجلس خبرگان رهبری با آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ساختمان این مجمع در شهر قم، دیدار کرد.

  • عکس خبری | بازدید آیت‌الله وافی یزدی از خبرگزاری ابنا

    عکس خبری | بازدید آیت‌الله وافی یزدی از خبرگزاری ابنا

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ آیت الله «ابوالقاسم وافی یزدی» نماینده مردم یزد در مجلس خبرگان رهبری و تولیت اسبق مسجد مقدس جمکران با حضور در خبرگزاری ابنا از بخش های مختلف این خبرگزاری بین المللی بازدید کرد.

  • آیت‌الله اراکی: طوفان الاقصی، طوفانی ضد آمریکایی و آغازگر قدرت برتر و پیوسته مقاومت اسلامی است

    آیت‌الله اراکی: طوفان الاقصی، طوفانی ضد آمریکایی و آغازگر قدرت برتر و پیوسته مقاومت اسلامی است

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با تصریح بر این که طوفان الاقصی، هیبت آمریکا را شکست تاکید کرد: این حادثه تاریخ ساز، آغازگر یک جریان جدید در جهان و نشانگر قدرت برتر و پیوسته مقاومت اسلامی در منطقه با محوریت ایران اسلامی مقتدر است.

    آیت الله «محسن اراکی» که دیروز در جمع فضلا و علمای شهر اراک در حوزه علمیه امام خمینی (ره) این شهر سخن می گفت، اراک را منطقه ای که حق بزرگی بر گردن فرهنگ و علوم اسلامی دارد خواند و با تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: ما هنوز نتوانسته ایم به خوبی نقش صدیقه کبری (س) را در تاریخ اسلام و در صیانت از اسلام ناب تبیین کنیم.

    وی با اشاره به این که اگر مواضع قاطع و صریح حضرت زهرا (س) نبود اثری از اسلام باقی نمی ماند گفت: تردیدی نیست که اگر صدیقه کبری (س) نبود، مسئله امامت برای همیشه مدفون می شد.

    آیت الله اراکی افزود: جایگاه آن حضرت، محوری و معیار حق و باطل است که این نکته در کلام رسول الله (ص) مانند «ان الله یغضب لغضب فاطمه و یرضی لرضاها» و یا «من آذاها فقد آذانی و من آذانی فقد آذی الله» نمایان است.

    وی با توجه دادن به آیات مبارکه ۵۶ و ۵۷ سوره احزاب گفت: این دو آیه در کنار هم و مکمل هم، بیانگر اعلام ولایت محمد (ص) و آل محمد (ع) و برائت از دشمنان آن ها است.

    عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) با تصریح بر این که دشمنان اهل بیت (ع) بر اساس رسوم عربی نمی توانستند آن چه درباره امیرالمومنین (ع) کردند، درباره حضرت زهرا (س) روا دارند یادآور شد: سیاست غاصبان خلافت، کشتن افرادی بود که از بیعت سر باز می زدند و حتی افراد مهمی مانند رئیس قبیله خزرج را کشتند و امیرالمومنین (ع) را نیز تهدید به مرگ کردند.

    آیت الله اراکی همچنین به شرایط سیاسی امروز حاکم بر منطقه توجه داد و گفت: باید اذعان داشت حادثه تاریخ ساز طوفان الاقصی موازین قوا را به هم زده است.

    وی با اشاره به دو نوع هویت و چیستی جامعه بشر در قرآن کریم اظهار کرد: این دو، هویت غفلت و هویت ذکر و یاد خدا هستند که آیه مبارکه ۲۰۵ سوره اعراف به آن اشاره دارد.

    ایشان سپس هویت غفلت را مبتنی بر لذت های جسمی دانست و در این باره به آیه ۱۷۹ سوره اعراف و آیه ۱۲ سوره محمد توجه داد.

    استاد سطوح عالی حوزه در توضیح این مطلب با بیان آیه مبارکه «افمن یمشی مکبا علی وجهه اهدی امن یمشی سویا علی صراط مستقیم» خاطر نشان کرد: هویت آمریکایی یا هویت غفلت، به دنبال تبدیل جامعه بشری به جامعه حیوانی است تا بتواند افسار آن را برای رسیدن به مقاصد خود در اختیار داشته باشد، در حالی که هویت اسلامی و محمدی (ص) یا همان هویت ذکر، در مقابل هویت آمریکایی ایستاده است.

    وی با اشاره به این که آمریکا از دیرباز به دنبال سیطره بر جهان بوده و بر اساس همین هدف، اسرائیل را بر منطقه ما حاکم کرد گفت: طوفان الاقصی، طوفانی ضد آمریکایی بود و هیبت آمریکا و اسرائیل را شکست.

    وی ادامه داد: کشتن زن ها و بچه ها توسط اسرائیل نشانه قدرت نیست، بلکه دستگیری ده ها نفر از فرماندهان صهیونیست ها در لباس خواب نشانه قدرت مقاومت است.

    آیت الله اراکی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: طوفان الاقصی آغاز جریان جدید و پیوسته ای در جهان است که محدود به یک کشور نخواهد بود، ضمن آن که این طوفان، نشانگر قدرت برتر مقاومت اسلامی در منطقه با محوریت ایران اسلامی مقتدر است.

    عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: طوفان الاقصی، طوفانی ضد آمریکایی بود و هیبت آمریکا و اسرائیل را شکست.

  • گزارش تصویری | برگزاری نشست علمی «صهیونیسم و آموزه های کتاب مقدس» در خبرگزاری ابنا

    گزارش تصویری | برگزاری نشست علمی «صهیونیسم و آموزه های کتاب مقدس» در خبرگزاری ابنا

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ نشست علمی «صهیونیسم و آموزه های کتاب مقدس» با حضور حجج‌الاسلام «مهدی منصوری‌خواه» مدیر مؤسسه بین‌المللی هاتف شرق و «مهدی میرزایی» مدیر گروه عرفان یهود و شیطان پرستی مرکز مطالعات و تحقیقات مؤسسه بهداشت معنوی، بعد از ظهر امروز چهارشنبه ـ هشتم آذرماه 1402 ـ در خبرگزاری ابنا برگزار شد.

  • گزارش تصویری | نشست علمی «تضاد و مخالفت آموزه‌های صهیونیسم با مبانی ادیان ابراهیمی» در خبرگزاری ابنا

    گزارش تصویری | نشست علمی «تضاد و مخالفت آموزه‌های صهیونیسم با مبانی ادیان ابراهیمی» در خبرگزاری ابنا

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ نشست علمی تضاد و مخالفت آموزه‌های صهیونیسم با مبانی ادیان ابراهیمی با حضور حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر «مرتضی صانعی» عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) صبح امروز چهارشنبه ـ هشتم آذرماه 1402ـ در خبرگزاری ابنا برگزار شد.

  • آیت‌الله رمضانی: حضرت زهرا(س) الگوی به تمام معنا و کامل برای بشریت است

    آیت‌الله رمضانی: حضرت زهرا(س) الگوی به تمام معنا و کامل برای بشریت است

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ مراسم عزاداری ایام فاطمیه با سخنرانی آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و با نوای کربلایی «علیرضا افسری» در مسجد جامع حضرت خاتم الانبیاء(ص) در شهر قم، برگزار شد.

    در این مراسم آیت الله رمضانی اظهار داشت: زن می‌تواند در خانه و بیرون خانه نقش‌آفرین باشد. گاهی نقش زن در بیرون تعیّنی است نه تعیینی؛ زن باید در برخی رشته‌ها مثل پزشکی تحصیل کند تا قوانین و قواعد شرع رعایت شود.

    وی با بیان اینکه زن می‌تواند به عنوان مربی نقش اجتماعی ایفا کند، افزود: زن در کنار نقش اجتماعی، معلم و مربی فرزندان در خانواده است و این جایگاه را خداوند به وی عطا کرده است.

    وی ادامه داد: در بسته‌های فرهنگی تحصیلات غرب، نقش تربیتی پدر و مادر به صفر رسیده و این نقش از آنان گرفته شده است و این رویه خطرناک است در حالی که نقش والدین در تربیت فرزند و در کانون گرم خانواده، نقش تعیینی و اصلی است.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) درباره جایگاه و ویژگی‌های صدیقه کبری اظهار داشت: حضرت زهرا(س)، احساس، عاطفه، تعقل و نقش پرستاری دارد و هر جا که لازم باشد در عرصه اجتماع حضور پیدا می‌کند، خطبه می‌خواند و در کنار ولی خدا قرار می‌گیرد؛ این جهات در حضرت زهرا(س) وجود دارد و ایشان الگوی به تمام معنا و کامل برای بشریت است.

    وی اضافه کرد: حضرت زهرا(س) در خانه آن‌چنان امنیت ایجاد می‌کند که امیرالمومنین(ع) احساس آرامش می‌کند. آیه‌ای خطاب به مؤمنان نازل شد که پیامبر(ص) را به اسم صدا نزنید. حضرت فاطمه(س) می‌فرماید، هیبت و شکوه رسول خدا(ص) مانع از این شد که بگویم: «ای پدر»، خواستم بگویم: «یا رسول الله!»، حضرت رو به من کرد و فرمود: دخترم آیه درباره تو نازل نشده است، تو از منی و من از تو هستم. تو مرا «پدر» خطاب کن زیرا این کلمه در قلب من محبوب‌تر و در پیشگاه پروردگار پسندیده‌تر است.

    استاد سطوح عالی حوزه با بیان اینکه صدیقه کبری «ام ابیها» بود افزود: سوره انسان شیوه زیستن را به ما یاد می‌دهد؛ «إِنَّمَا نُطۡعِمُكُمۡ لِوَجهِ ٱللَّهِ لَا نُرِيدُ مِنكُمۡ جَزَآءٗ وَلَا شُكُورًا». حضرت زهرا(س) و اهل بیت(ع) از احدی قدردانی و تشکر نمی‌خواهند بلکه برای ماندگاری، عمل را انجام می‌دهند.

    وی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) بعد از رحلت حضرت خدیجه(س)، پرستار پدر بود و در این زمینه نقش زیادی ایفا کرد، افزود: ایشان نقش همسری را به احسن وجه ادا کرد به گونه‌ای که حضرت علی(ع) فرمود، دختر پیامبر(ص) یک بار من را غضبناک و ناراحت نکرد و موضوعی پیش نیامد که از من نافرمانی کند. هر وقت غم و غصه‌ای بر من عارض می‌شد، فاطمه را که می‌دیدم غم و غصه از من زدوده می‌شد.

    آیت الله رمضانی با اشاره به سبک زندگی امروز انسان‌ها گفت: امروزه با توجه به تغییر ذائقه، مصرف‌گرایی کاذب متداول شده و به دلیل اینکه توقعات بالا رفته سن ازدواج هم زیاد شده است. تصور این است که کفو بودن به معنای هم‌سطح بودن در مسائل مادی است در حالی که کفو در ایمان مهم است؛ یعنی هر دو باید مؤمن باشند.

    وی درباره نقش تربیتی و مدیریتی حضرت زهرا(س) در خانواده گفت: صدیقه کبری با کمترین امکانات خانه را مدیریت می‌کرد، بهترین نوع تربیت را از ایشان شاهدیم، بهترین مربی بود و بهترین‌ها را تربیت کرد.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: حضرت زهرا(س) با اینکه خادمه‌ای به نام فضه داشت اما کارهای خانه را خودش انجام می‌داد و عدالت را به زیباترین شکل رعایت می‌کرد. یکی از علما می‌گفت که برخی مثل حضرت زهرا(س) عمر عریض و بابرکتی داشتند، دعا کنید ما هم عمر عریض داشته باشیم.

    وی در پایان، با بیان اینکه صدیقه کبری در کنار ولی خدا قرار گرفت، افزود: هر کس در کنار ولی خدا قرار می‌گیرد باید اهل صبر و مقاومت باشد. امام رضا علیه السلام در روایتی فرمودند: «لا يكونُ المؤمنُ مؤمنا حتّى تكونَ فيه ثلاثُ خِصالٍ: سُنّةٌ مِن ربِّهِ، و سُنّةٌ مِن نبيِّهِ صلى الله عليه و آله، و سنّةٌ مِن وليِّهِ عليه السلام؛ فأمّا السُّنَّةٌ مِن ربّهِ فكِتْمانُ السِّرِّ، و أمّا السُّنَّةُ مِن نبيِّه صلى الله عليه و آله فمُداراةُ النّاسِ، و أمّا السُّنَّةُ مِن وليِّهِ عليه السلام فالصَّبرُ في البَأْساءِ و الضَّرّاءِ. تا سه خصلت در مؤمن نباشد، مؤمن نيست: خصلتى از پروردگارش، خصلتى از پيامبرش و خصلتى از ولىّ خدا. امّا خصلت پروردگارش، رازنگهداری است؛ و خصلت پيامبر خدا(ص)، ملايمت با مردم است؛ و خصلت ولىّ خدا، شكيبايى در تنگنا و سختى است.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) اظهار داشت: صدیقه کبری با کمترین امکانات خانه را مدیریت می‌کرد، بهترین نوع تربیت را از ایشان شاهدیم، بهترین مربی بود و بهترین‌ها را تربیت کرد.

  • کتاب «تفسیر نماز» اثر استاد محسن قرائتی به زبان بوسنیایی ترجمه و منتشر شد

    کتاب «تفسیر نماز» اثر استاد محسن قرائتی به زبان بوسنیایی ترجمه و منتشر شد

    به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کتاب «تفسیر نماز» اثر استاد محسن قرائتی به زبان بوسنیایی ترجمه و منتشر شد.

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ـ به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کتاب «تفسیر نماز» اثر استاد محسن قرائتی به زبان بوسنیایی ترجمه و منتشر شد.

    این اثر یادداشت‌هایی درباره اهمیت و جایگاه رفیع نماز در تربیت بعد معنوی انسان است.

    نگارنده در ابتدا به مسأله عبادت و عبودیت به عنوان روح نماز و همه تکالیف عبادی پرداخته و در آن موضوعاتی نظیر ارتباط ایمان با عبادت، فلسفه عبادت در قرآن، آثار و برکات عبودیت و درجات عبادت را مطرح کرده است.

    وی در ادامه اجزای مختلف نماز از جمله نیت، تکبیرة الإحرام، سوره حمد و توحید، رکوع و سجده، ذکر، تسبیح، قنوت، تشهد و سلام را مورد توجه قرار داده و با انگیزه بیان حکمت و تأثیر آن‌ها در نماز و آداب معنوی لازم در به جا آوردن آنها، مسائل مختلفی چون آیات قرآن، روایات و داستان‌هایی از امامان معصوم عليهم السلام و داستان‌هایی از خودش را پیرامون آنها انعکاس داده است.

    کتاب «تفسیر نماز» از سوی «حارث یاشارویج» به زبان بوسنیایی ترجمه و در قطع رقعی منتشر شده است.

    علاقه‌مندان برای دریافت این اثر می توانند به ساختمان معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) به آدرس قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه 6 مراجعه کنند یا با شماره تلفن 02532131307 تماس بگیرند.

    962c7459-0c07-4828-9306-53060a11c7c3.jpg

1-آمار «مجمع جهانی اهل‏ بیت(ع)» از شیعیان اندونزی ـ سال 2008

 

جمعیت کشور: 221.900.000

جمعیت مسلمانان: 195.372.000

جمعیت شیعیان: 1.952.720

درصد شیعیان نسبت به جمعیت کشور: 0.9 درصد

 

‏2-آمار «دائرةالمعارف امام حسين(ع)» از شیعیان اندونزی‏ ـ سال 2000

 

جمعیت کشور: 219.266.557

درصد شیعیان نسبت به جمعیت کشور: 12.65 درصد

 

3- آمار انجمن دین و زندگی اجتماعی «مؤسسه ‏PEW» از‏ شیعیان‏ اندونزی ـ سال 2009

 

جمعیت کشور: بیش از 200.000.000

جمعیت مسلمانان: 202.867.000

جمعیت شیعیان: کمتر از 2.028.000

درصد شیعیان نسبت به جمعیت مسلمان کشور: کمتر از 1 درصد

پایگاه‌های مرتبط



مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)

مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام)، به عنوان یک تشکل جهانی و غیردولتی، از طرف گروهی از نخبگان جهان اسلام تشکیل شده است. اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به این دلیل بعنوان محور فعالیت انتخاب شده‎اند که در معارف اسلامی در کنار قرآن، محوری مقدس را که مورد پذیرش عامه مسلمین باشد، تشکیل می‎دهند.
مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) دارای اساسنامه‎ای مشتمل بر هشت فصل و سی و سه ماده است.

  • ایران - تهران - بلوارکشاورز - نبش خیابان قدس - پلاک 246
  • 88950827 (0098-21)
  • 88950882 (0098-21)

تماس با ما

موضوع
ایمیل
متن نامه
8*5=? کد امنیتی